AMTICO

Amtico levert de volgende collecties Vinyl Vloeren:

Het merk ‘Amtico’ bestaat al meer dan 40 jaar, onze inspiratie en innovatie kent geen grenzen. Dit alles heeft ons met als resultaat een uitgebreide collectie Vinyl Vloeren opgeleverd. Onze voortdurende productinnovatie heeft geresulteerd in de volgende sub-merknamen van ‘Amtico’.

Amtico: is natuurlijk het wereldwijde vlaggenschip de corporate van ons bedrijf. 40 jaar na onze start nog steeds niet geevenaard, laat staan voorbij gestreefd.Al onze Vinyl vloeren hebben de uitstraling van natuurlijke materialen maar met de prestaties en voordelen van kunststof.

Amtico Marine: is ontwikkeld voor onze klanten met behoeften aan strenge brandveiligheidseisen van de Internationale Maritieme Organisatie. Onze Marine collectie voldoet aan alle eisen, incl. Wheelmark Certificering, afgegeven door het Loyds Register Verificatie systeem.

Amtico Auto: is speciaal ontwikkeld voor de autoshowroom sector. Deze Vinyl vloeren voldoen aan alle normen en veeleisende behoeften gezien de belastbaarheid enz.

Amtico Spacia: is uitermate geschikt voor commerciële en residentiële toepassingen, Spacia Vinyl vloeren met een eigentijds Design en vele technische verbeteringen vervaardigd volgens de strengste normen.

Spacia Acces: is specifiek ontworpen om zonder lijm te leggen. Losleg vloer, losliggende vloer of ‘de verhuisbare vloer’ wordt deze vloer ook wel genoemd. Deze vloer is zonder lijm dus los te leggen en dus zo weer op te pakken en te verplaatsen.