«

»

Jul
24

Moduleo Moods Studio en Development Centre!

IVC maakt indruk met Development Centre!

Zo’n twee maanden geleden opende IVC zijn gloednieuwe Flooring Development Centre in een iconisch gebouw langs de E17 in Waregem (België). In het in het oog springende gebouw zijn de commerciële- en designafdeling van de IVC Group ondergebracht. Maar vanzelfsprekend wordt het ook ingezet om de klanten van IVC te inspireren. Het gebouw is in samenwerking met architect Glenn Sestig ontwikkeld. “Het nieuwe Flooring Development Centre moest een inspirerende plek worden, waar klanten, designers en architecten uit de hele wereld op een intuïtieve manier kunnen kennismaken met IVC’s nieuwste realisaties op het vlak van design, innovatie en R&D,” aldus Marketing Director Cindy van Moorleghem. De nieuwe locatie omvat niet alleen de commerciële afdeling en de designafdeling van IVC, maar ook een inspirerende showroom voor alle commerciële en residentiële merken. Dit is door een slim gebruik van materialen en designelementen onderverdeeld in zones.

In 2018 opende IVC Group de productiesite voor tapijttegels in Moeskroen (België). In het zelfde jaar startte IVC ook een gloednieuwe productiesite voor vinyl op rol in Orel (Rusland), terwijl het in het jaar ervoor een tweede LVT productielijn in Noord-Amerika erbij had gekregen en een derde LVT productie site in Europa. Van Ravensberg vertelt dat het commercieel productgamma op dit moment een grote groeier is binnen IVC. “En er is nog veel meer groei mogelijk. Er is veel belangstelling voor de nieuwe tapijttegel en de nieuwe collectie heterogeen vinyl. We hebben verder alles in huis en dat is een grote kracht van IVC. Eigen dessins, eigen garens, grote eigen voorraad, en een nadrukkelijk oog voor innovatie, maar ook voor het milieu,” aldus Van Ravensberg.

IVC kreeg onlangs volop belangstelling voor zijn productpresentatie in het nieuwe restaurant Goud van Herman den Blijker, waar de Moduleo Moods Studio van IVC ligt. De lunchbijeenkomst werd gehouden tijdens Design District waardoor de architecten na de lunch nog de tijd hadden om een bezoek te brengen aan dit vak evenement. “Er zijn 50 architecten op onze uitnodiging afgekomen. En onze presentatie werd zeer enthousiast ontvangen.”

Budel 24 juli 2019