STEPPER

Stepper Vinyl Vloeren

Stepper vloeren kunnen elke ruimte verbeteren. Hout-effect planken die stil zijn in het gebruik, elegante keramische look a like tegels die nooit breken en die altijd warm aanvoelen. Betaalbaar en natuurlijk veelzijdig.
Het merk ‘Stepper’ de ‘Zelfklevende Vinyl Stroken’ bevat de volgende collecties:

Stepper Passion
Stepper Silhouette
Stepper Balance
Stepper Global

Voordelen:

Warm en stil – Duurzaam – Hygienisch en weinig onderhoud:

Onze vloerbedekking is gemaakt om het zwaarste milieu te kunnen weerstaan, van kinder-peuterspeelzalen tot winkels, kantoren en woningen. Dit houdt in dat deze Vinyl vloeren niet versplinteren, afbreken of barsten vertonen ten gevolge van zware belasting. En de vloer ziet er altijd prima uit.

Realistisch:

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer.

Uniek:

Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, al onze collecties hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met een grote verscheidenheid aan producten, in combinatie met een uiteenlopende design collectie en bordermogelijkheden, zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle vloer te ontwerpen. De Stepper collecties zijn ‘zelfklevende Vinyl stroken’.