MODULEO

Moduleo Vinyl Vloeren
 
Moduleo Vinyl Vloeren kunnen elke ruimte verbeteren. Hout-effect planken die stil zijn in het gebruik, elegante keramische look a like tegels die nooit breken en die altijd warm aanvoelen. Betaalbaar en natuurlijk veelzijdig.

Het merk ‘Moduleo’ bevat de volgende collecties:

Moduleo Passion
Moduleo Silhouette
Moduleo Balance
Moduleo Global

Voordelen:

Warm en stil – Duurzaam – Hygienisch en weinig onderhoud:

Onze  Vinyl Vloerbekleding  is gemaakt om het zwaarste milieu te kunnen weerstaan, van kinder-peuterspeelzalen tot winkels, kantoren en woningen. Dit houdt in dat deze PVC vloeren niet versplinteren, afbreken of barsten vertonen ten gevolge van zware belasting. En de vloer ziet er altijd prima uit.

Realistisch:

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig Vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer.

Uniek:

Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, al onze collecties hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met een grote verscheidenheid aan producten, in combinatie met een uiteenlopende design collectie en bordermogelijkheden, zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle vloer te ontwerpen.