FORBO Allura

Forbo Allura Vinyl Vloer – Vloeren – Bedekking – Bekleding

Forbo Allura Stone:
Allura stone van Forbo Flooring geeft u de juiste sfeer die uw verwachtingen overtreft. Het karakter van steen in een stevige, veerkrachtige vloerbekleding die geschikt is voor de meest veeleisende situaties.

Forbo Allura Design collectie:
De Allura collectie bestaat uit dessins waarbij alles draait om textuur om zo een optimale visuele impact in de ruimte te verkrijgen. Superior Texture is wat Allura onderscheid van de rest. Een 3-dimensionaal effect wordt gecreëerd door het aanbrengen van reliëf dat eruit ziet en aanvoelt als gezaagd hout of uitgehouwen steen en ook zo aanvoelt. Het eindresultaat van Superior Texture is dat de dessins bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Forbo Projectvinyl:
Projectvinyl van Forbo is beschikbaar in banen en tegels. De collecties bieden een uitgebreide keuze aan hout- en steendessins, fantasiepatronen en structuren metaal en glas. De collecties worden veel toegepast in professionele omgevingen zoals de gezondheidszorg, het onderwijs, kantoren en de retail. Alle projectvinylproducten van Forbo zijn kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Forbo Allura Glass:
Allura glass combineert een superieure textuur met funky dessins en kleuren in een stevige en veerkrachtige vloerbedekking.

Forbo Allura Metal:
Allura metal geeft u de keuze uit gesmede materialen, gepolijste traanplaat of robuuste moeren voor een meer industriële sfeer. U kunt Allura metal ook gebruiken om een opvallende ruimte te creëren in combinatie met Allura wood, stone of andere Forbo Flooring producten.

Forbo Allura Wood:
Allura wood creëert een warme en gezellige sfeer. Het karakter van hout in een stevige, veerkrachtige vloerbekleding die geschikt is voor de meest veeleisende situaties.

Neem de natuurlijke look van hout, steen, glas en metaal. Combineer die met een hypermoderne embossingstechnologie en je krijgt Allura, een assortiment van exclusieve design vinyltegels waarbij alles draait om textuur.

Allura onderscheidt zich door ‘Superior Texture’. Door het aanbrengen van reliëf wordt een driedimensionaal effect gecreëerd. Dit reliëf ziet eruit als gezaagd hout of uitgehouwen steen en voelt ook zo aan. Het eindresultaat van Superior Texture is dat de dessins bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Hout geeft karakter aan een ruimte. Allura wood is warm en creëert een gezellige sfeer. Het karakter van hout in een stevige, veerkrachtige vloerbekleding die geschikt is voor de meest veeleisende situaties.

Allura wood is bestand tegen de meest intense verwarming en verlichting en garandeert een perfecte prestatie. Dankzij de uitstekende indrukbestendigheid ontstaan er geen kuiltjes of ingetrapt vuil. Allura biedt een opvallende keuze aan houtstijlen, authentieke finishes en plankafmetingen.  De steendessins van Allura stone zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De verschillende dessins en texturen gecombineerd met een superieure vlekweerstand, zorgt ervoor dat wandelroutes, ingangen of welke ruimtes dan ook gevrijwaard blijven van verkleuring en looppaden.