MFLOR Metroflor

Als U aan een PVC vloer denkt, dan denken vele onder u direct aan MFlor!

De MFlor “Vinyl Vloer” collectie bestaat uit:

Oak Authentic – Authentic Plank + – Broken Granite – Concrete – Flagstone Bauxite – Half Bond Oak – Harbour Plank – Langster Plank *(nieuw) – Long Plank 13 – Rustic Plank – Semaphore Plate – Style Stone 21 – Turtle Leather – Zebrano Wood – Burlington Plank 5 en de Lignum Plank!

Graag lichten wij er even de collectie “Langster Plank” uit! Deze is ook bij ons nog niet te bekijken omdat deze binnenkort verwacht wordt. Alle overige collecties van MFlor zijn natuurlijk te bekijken en uit voorraad leverbaar in elk gewenst dessin.

Langster Plank:

MFlor is een heterogene (1 laags) vloer. Duurzaam en het bevat geen asbest, en geen zware metalen. MFlor vertoont zowel in vochtige als in droge toestand een stroef karakter. Een MFlor PVC vloer is ten aanzien van de elasticiteit en hardheid zo samengesteld, dat in geval van langdurige puntbelasting nauwelijks sporen zichtbaar achterblijven. Tijdens het productieproces worden hoge eisen gesteld ten aanzien van materiaalverdichting, wat resulteert in een goede vochtbestendigheid. Geschikt voor vloerverwarming, bureau- en rolstoelvast. Afmeting per strook is: 18.42 x 137.16cm.

MFlor, met de vloeren uit de MFlor collectie creëert u een vloer, die bijna niet van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan zonder de nadelen hiervan. MFlor vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluidsdempend en eenvoudig in het onderhoud. MFlor vloeren zijn ook uitermate geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede vochtbestendigheid zijn MFlor vloeren ook in vochtige ruimtes te plaatsen.