KARNDEAN

Karndean Vinyl Lightline Design Collectie:

Lightline onze nieuwe designcollectie – is bestemd voor iedereen die houdt van behaaglijk en knus. 30 harmonische hout – en steenimitaties vormen de verbinding tussen de fascinatie van natuurlijke materialen en de voordelen van een technisch uitgekiende Vinyl vloerbedekking.

Karndean Vinyl Conceptline Design Collectie:

Conceptline is altijd een goede keuze – de ideale oplossing voor de woonsector en voor gering bezochte objecten. Ook deze collectie bevat 30 harmonische hout – en steenimitaties.

Karndean Vinyl Projectline Design Collectie:

Projectline – vloerdesign voor projectinrichting. Er is niet veel wat bij klanten en zakenpartners meer indruk achterlaat dan de atmosfeer van de ruimte waar ze binnenkomen. Deze collectie bevat wederom 30 harmonische hout – steenimitaties.

Leisteen of natuursteen: de 10 steenimitaties van de Vinyl Project-Concept-Lightline collectie bekoren dankzij hun kleurenspel en hun authentieke reproductie. De 20 houtimitaties van de Lightline – Conceptline en de Projectline collectie weerspiegelen het complete spectrum aan kleuren en structuren van het bouwmateriaal met nog echt karakter: hout.