«

»

Jul
08

Moduleo Moods verkrijgbaar bij: De PVC Vloeren Specialist…

Moduleo Moods & De PVC Vloeren Specialist!

Moduleo Moods, 10 creatieve en unieke formaten kunt u combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo gewend bent.

sfeer vinyl vloer

Vinyl vloeren dé nieuwe trend

Het Chevron Basic- patroon heeft de voorbije jaren snel aan populariteit gewonnen. Logisch: het combineert de charme en klasse van het visgraatpatroon met een sterke aanwezigheid en intensiteit – een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie.

Het Chevron Columns- patroon is een opvallende, decoratieve combinatie van het Chevron Basic- patroon en een small plank die een strook vormt over de lengte van de vloer. Het resultaat is een prachtige koloniale flair die de lengte van de kamer benadrukt.

Het Triangle- patroon is met gemak het meest gedurfde en krachtigste vloerpatroon in onze collectie. De grote driehoekige vormen hebben een zeer sterke présence en dominant ritme dat in zelfs de meest expressieve binnenvertrekken de hoofdrol opeist.

Op onze website ziet u een uitgebreid profiel over de verschillende patronen die verkrijgbaar zijn in deze collectie….

De PVC Vloeren Specialist – Grootschoterweg 101 – 6023 AP Budel-Schoot – T. 0495 49 13 99