«

»

May
15

Amtico SPACIA vinylstroken collectie vernieuwd!

Amtico SPACIA vinylstroken collectie vernieuwd!

De complete collectie Spacia vinylstroken (afkomstig uit de bekende Amtico fabrieken) is nu geheel vernieuwd! De sterke designbasis van Amtico staat garant voor de allernieuwste technieken en ontwikkelingen op product- en designgebied.

Spacia vinylstroken en- tegels hebben een dikte van 2.5mm met een beschermende toplaag van 0.55mm. Deze toplaag is ook nog eens standaard afgewerkt met polyurethaan voor extra bescherming en makkelijk onderhoud. Met de speciale Spacia sierstrips kunnen leuke effecten of accenten worden bereikt. Deze sierstrips sluiten naadloos aan op de Spacia vinylstroken en- tegels, zodat er probleemloos intensief nat gereinigd kan worden.

Onderscheidend design en kwaliteit staan centraal bij Amtico. Zo worden deze maand weer tientallen innovatieve designs in Spacia vinylstroken gepresenteerd.

De nieuwe Spacia collectie bestaat naast een flinke uitbreiding in hout en steen dessins nu ook uit creatieve abstract dessins. Deze abstract dessins staan, net als bij Amtico, voor opvallende en eigenzinnige vormgeving. Hiermee zijn inspirerende Spacia vloeren met unieke uitstraling mogelijk.

Met deze geheel vernieuwde Spacia collectie beschikt u echt over de allernieuwste dessins in vinylstroken en- tegels van projectkwaliteit.

Overtuig uzelf en bel ons voor meer informatie en/of stalenmateriaal…

info:http://www.depvcvloerenspecialist.nl/amtico-amtico-spacia-wood-c-460_581.html of bel: 0495 491518