«

»

Nov
14

Een gratis karpet bij aanschaf van een Belakos PVC vloer!

Een gratis karpet bij aanschaf van een Belakos PVC vloer!

Belakos speelt met een twee-in-één-actie creatief in op de huidige populariteit van pvc-vloeren onder consumenten en meteen ook op de vaak daarna waargenomen aanschaf van een karpet als finishing touch. De leverancier uit Genemuiden haakt hier actiematig op in door beide producten in één koop aan te bieden: een klant die een pvc-vloer koopt vanaf 40 vierkante meter, krijgt van de dealer een gratis karpet naar keuze.

“Zo maken wij het voor de detaillist nog gemakkelijker om de consument te verleiden tot aankoop van een pvc-vloer,” zegt Dirk Kolk, sales manager Nederland. “Wij merken dat onze dealers vaak later, na verkoop van een pvc-vloer, de klant weer terugzien met de vraag naar een bijpassend karpet. Dus waarom niet die twee zaken combineren om het de consument – en dus ook onze dealer – makkelijker te maken.” Volgens de sales manager voorkomt de dealer hiermee tevens de mogelijkheid dat een klant om korting gaat vragen. De zogeheten ‘allerzachtste PVC-actie’ van Belakos houdt in dat dealers bij aankoop vanaf 40 vierkante meter een gratis karpet aanbieden in zes verschillende kleuren. Bij de actie hoort een speciale display die momenteel bij de dealers wordt weggezet. De karpetstalen in grootformaat kunnen worden gehangen in de bestaande Belakos PVC-presentatie die de dealers al in huis hebben. Door een aansprekend product te combineren met tapijt, blijven ook de voordelen van laatstgenoemde product subtiel maar duidelijk in beeld, zo probeert Belakos om twee vliegen in één klap te slaan.

Uw adres voor deze actie – De PVC Vloeren Specialist – Grootschoterweg 101 – Budel-Schoot! – www.depvcvloerenspecialist.nl