«

»

Mar
30

De Amtico Vinyl Collectie!

De Amtico collectie bij De PVC Vloeren Specialist!

Amtico is gespecialiseerd in de levering van design-georiënteerde Vinylstroken en –tegels onder de merknamen Amtico en Spacia. “Op Euroshop was alvast een voorproefje te zien zijn van de vele innovaties die Amtico vanaf april 2011 internationaal introduceert”, meldt het bedrijf. “Meer dan de helft van alle Amtico-dessins en -kleuren zal daarmee volledig nieuw zijn. De sprankelende, eigentijdse designbenadering van Amtico en Spacia Vinylstroken is erop gericht om architecten, interieurontwerpers en projectinrichters optimaal te inspireren.”

Deze introductie is de grootste in de geschiedenis van Amtico en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met vele architecten en (retail)organisaties. “Hiermee is een inspirerende en klantgerichte collectie samengesteld, die de continu ontwikkelende designtrends goed vertaalt in topkwaliteit projectgeschikte Vinylstroken en –tegels.”

“Wij monitoren continu allerlei trends in dessins en kleuren in diverse sectoren, zoals de mode industrie. Daarbij is ons onder meer de sterke wens in de retail sector opgevallen, om de flexibiliteit te hebben van een individuele uitstraling in winkels of in winkelketens. Met deze sprankelende innovaties kan men dit nu allemaal realiseren met onze Vinylstroken.”

In Nederland worden de Vinylstroken en –tegels van Amtico en Spacia o.a. vertegenwoordigd door Stevero Design Vloeren. “Met uw inspiratie maken wij graag een unieke creatie”, aldus directeur-mede eigenaar Tino Stevens. “Onze vloeroplossingen bieden altijd een optimale balans tussen design-creativiteit en kwaliteit”.

“De complete Amtico collectie is te bekijken op: www.depvcvloerenspecialist.nl dé webwinkel van Stevero Design Vloeren & Interieurs”.