«

»

Mar
19

Flux Chair – Flux Stoel – Flux vouwstoel – Flux klapstoel – Aanbieding!

From flat to flux…

Flux Chair – Flux Stoel – Flux vouwstoel – Flux klapstoel

We houden van design meubels. We houden ook van meubels en stoelen die eenvoudig- duurzaam- flexibel en praktisch zijn. Toen wij begonnen met het ontwerpen hielden wij dit alles in het ons achterhoofd. Voor flux is de vorm ‘functie’.

Om te beginnen waren wij voor het vouwen: onze stoelen zijn gemaakt van een enkel, duurzaam en flexibel materiaal ‘polypropyleen’. Ontworpen met gebogen vouw-lijnen en montage inkepingen. Wij denken dat deze vouwmethode een slimme zet is: het betekent dat deze stoel eenvoudig is in te klappen als een envelop-vormig pakket waardoor de stoel makkelijk is op te bergen. Maar nog veel belangrijker, je transformeert dit pakket tot een designer stoel ontworpen voor het gewicht van de mens (tot 160kg). Wij vinden het geweldig als een enkel voorwerp werkt op twee manieren.

 

Flux-Vouwstoel

Flux Chair - Vouwstoel

Met deze visie in ons achterhoofd, introduceren wij nu ook graag de “flux junior“. Ons eerste follow-up product. Deze junior stoel heeft dezelfde DNA als zijn grote broer maar special ontworpen voor kinderen. De specificaties- verschillen de bijbehorende kussens en het ophangsysteem vindt u allemaal op deze website.

Flux CushionFlux Wall Mount zijn verkrijgbaar: zie webshop!

Ondertussen zijn wij druk bezig met het ontwerpen van nieuwe producten die aansluiten op onze flux gedachte -vorm is functie-

Direct naar de webshop: >>>klik hier<<< Veel plezier bij het bekijken van wellicht u nieuwe designer stoel!