«

»

Jan
20

IVC Group scoort met Xtrafloor Silent!

IVC Group scoort met Xtrafloor Silent!

Om contactgeluid te reduceren, gewenst in zeker hotels, heeft IVC Group de Xtrafloor Silent ontwikkeld. In combinatie met 4,5 mm Moduleo Click PVC vloeren vermindert deze ondervloer het contactgeluid met liefst ΔLw 21dB (ΔLin 10 dB). De beste prestatie in de markt, aldus de Vlaamse fabrikant. Arnoud van Ravensberg, Country Manager Nederland bij IVC Group, spreekt van een speciale toepassing in de vorm van een superisolerende ondervloer met gesloten celstructuur. “Dat gecombineerd met Moduleo Click tegels of planken, geeft je het beste van drie werelden: op thermisch, akoestisch én esthetisch vlak.”

Xtrafloor Silent is geschikt in combinatie met vloerverwarming en –koeling. Naast het akoestisch comfort, wordt de thermische isolatie van de vloer versterkt. Door de antisliplaag voor zwevende installaties kunnen de vloer en ondervloer eenvoudig worden geplaatst dan wel verwijderd, wat van pas komt bij renovaties. Het product is ontwikkeld met het oog op vooral slaapkamers.

Voor drukbelopen zones in een hotel zoals gangen, receptie, restaurant, fitness of lounge adviseert IVC Group de ondervloer Xtrafloor Flex Pro. Deze beschikt over een zelfklevende zijde. Doordat geen lijm nodig is, kan hij dus ook op drukke plaatsen worden geïnstalleerd met een minimum aan hinder. De ondervloer is geschikt in combinatie met vloerverwarming en -koeling, biedt eveneens een sterke geluidsisolatie (ΔLw 13 dB met Moduleo Click en 10 dB met Moduleo dryback) en een verbeterd wandelcomfort.

Natuurlijk verkrijgbaar via www.depvcvloerenspecialist.nl

Budel 20 januari 2017