«

»

Mar
28

MFlor -PVC vloeren- introduceert “De Langster Plank Authentic”

MFlor introduceert “De Langster Plank Authentic”

mFLOR kondigt aan op de komende Vakdagen Parket & Woninginrichter in Gorinchem (2 t/m 4 april) de nodige noviteiten te brengen. Zo introduceert de specialist in vinylstroken en –tegels dit jaar de Langster Plank Authentic, volgend op de geslaagde invoering van de Langster Plank in 2011. Beide series kenmerken zich door extra lange stroken die de vloer volgens de aanbieder een luxe uitstraling meegeven. De ‘natuurechte’ Langster Plank Authentic heeft een oppervlaktestructuur die volledig synchroon loopt met het dessin. Deze ‘In-Register Embossing’-techniek is eerder toegepast bij de series Oak Authentic en Authentic Plank+. Een andere nieuwkomer in de collectie is de serie Estrich Stone, bestaande uit grote vierkante tegels met natuursteen dessin. Verder zijn de meest populaire items van de reeks Long Plank 13 aangevuld met een drietal ‘modieuze’ houtdessins.

Voorts zal mFLOR op de beurs aandacht schenken aan zijn innovatie mFLORLOCK, een collectie vinylstroken en –tegels met een klikverbinding. “Dit ijzersterke, gepatenteerde kliksysteem koppelt het gemak van snelle installatie aan optimale vloeroplossingen,” zo prijst mFLOR aan. De designvloer kent een korte installatietijd en kan bovendien na plaatsing eenvoudig weer worden opgenomen om te worden vervangen en elders weer geplaatst. Hij is verkrijgbaar in houtdessins en in steendessins. Deze collectie wordt nu uitgebreid met een nieuwe natuurstenen tegel Olympus (op het formaat 60 x 30 cm, met een toplaag van 0,55 mm) en met een nieuwe kwaliteit 40-03 (4 mm dik, met een toplaag van 0,3 mm) in een half dozijn houtdessins.

 

sfeerfoto nieuwe mflor collectie

Nieuw -MFlor Langster Plank Authentic-

In zijn algemeenheid stelt mFLOR dat zijn designvloeren in alle ruimtes van woningen, met inbegrip van vochtige ruimtes, kunnen worden toegepast en in talrijke projecten, waaronder winkels, horeca, fitnesscentra, zorginstellingen en onderwijs. Alle mFLOR producten voldoen aan de Duitse AgBB-norm, de strengste norm op emissiegebied binnen Europa. mFLOR is DIBt-gecertificeerd, op brochures en stalenboeken aangeduid met de benaming mFLOR PU Blue.

Budel 28 maart 2012 info: www.depvcvloerenspecialist.nl