«

»

Oct
20

Milieuvriendelijke PVC Vloeren van: De PVC Vloeren Specialist

Milieuvriendelijke PVC Vloeren van: De PVC Vloeren Specialist

Een grote vooruitgang in de technologie van PVC vloeren, Natural PVC gebruikt een nieuwe weekmaker gebaseerd op hernieuwbare materialen waardoor het bestaat uit 75% natuurlijke en hiernieuwbare materialen. De vraag naar milieuvriendelijke en duurzame bouwtechnieken en -materialen is groter dan ooit. Mensen willen er zeker van zijn dat hun woon- en werkomgeving gezond is en dat er alles aan is gedaan om de gebouwen beter te maken en ze aan te passen aan de behoeftes van morgen én die van vandaag. Bovendien heeft ‘De PVC Vloeren Specialist’ de complete collectie en doen de prestaties niet onder voor de milieutechnische pluspunten. Natural is het nieuwe natuurlijke karakter van PVC vloeren. De PVC Vloeren Specialist heeft zich altijd al in de innovatieve voorhoede van de vloerenbranche bevonden. Met Natural PVC bieden we onze klanten vloeroplossingen die nog milieuvriendelijker zijn en nog hogere prestaties leveren.

vloeren die het milieu dienen

Milieuvriendelijke Vloeren

Natural PVC is de natuurlijke keuze voor alle commerciële toepassingen, maar leent zich in het bijzonder voor het intensieve en veeleisende gebruik in gezondheidszorg, onderwijs, kantoren en detailhandel.

Kenmerken:
-100% recycleerbaar
-75% natuurlijke en hernieuwbare materialen
-Nieuwe weekmaker op basis van hernieuwbare materialen
-VOS emissies 40x lager dan de Europese normen
-Onovertroffen levensduurkosten
-30% besparing op reinigings- en onderhoudskosten
-Lager verbruik van water, energie en reinigingsmiddelen

Ontdek Natural PVC, het nieuwe natuurlijke karakter van PVC vloeren – uitgevoerd in, Zelfklevende PVC VloerenClick PVC VloerenLosleg PVC Vloeren en Magnetische PVC Vloeren.

info: 0495 491399