«

»

Jul
24

Nieuw – Nieuw – Allura Form Oak XL: maximaal eiken!

Nieuw – Nieuw – Allura Form Oak XL: maximaal eiken!

Levensgroot en levensecht:
Oak XL is niet zomaar een grote PVC strook. Het natuurgetrouwe dessin gecombineerd met de enorme lengte en de drie verschillende breedtes maken dit tot een exclusief product met eindeloze mogelijkheden.

Doordat u de keuze heeft uit vijf verschillende kleuren – en twee kleuren zelfs in drie plankbreedtes – kunt u bijvoorbeeld lijnen of zelfs optische effecten creĆ«ren. Een ontwerp waarbij u gebruik maakt van de drie verschillende plankbreedtes in dezelfde kleur zal een extra realistische uitstraling hebben. Een effect dat nog versterkt wordt doordat vrijwel geen enkele strook hetzelfde is.

Met Oak XL kunt u de schoonheid van een natuurgetrouwe houten vloer ervaren, gecombineerd met het comfort, gemak en de installatievoordelen van een PVC vloer.

De collectie is leverbaar in 2.5mm dik PVC met een toplaag van 0.7mm. Door de glasvliesdrager zullen de tegels en stroken niet krimpen of uitzetten, waardoor er geen openstaande naden ontstaan. Allura Form is dus niet alleen een opvallende vloer, mar ook een vloer die lang mooi blijft.

 

de nieuwe XL stroken van Forbo

Forbo Allura Form Oak XL

info: www.depvcvloerenspecialist.nl of bel: 0495 491399