«

»

Oct
07

PVC vloeren in de RETAIL: diverse aanbiedingen

PVC vloeren in de RETAIL:

GEEN BEPERKINGEN OP CREATIVITEIT

Retailers zijn zich sinds lange tijd bewust van het feit, dat winkelen een van de meest populaire vrijetijdsactiviteiten is geworden. Daarom moet de ambiance van een winkel de klanten aantrekken en het gevoel geven te consumeren en merkgetrouw te blijven. Een inspirerend interieur design van een winkel versterkt het imago van het merk.

Showroom 'De PVC Vloeren Specialist - Budel'

Showroom 'De PVC Vloeren Specialist - Budel'

Retailers hechten veel waarde aan een grote keuze van verschillende PVC vloeren aanbieders, De PVC Vloeren Specialist voorziet in deze behoefte. Met een uitgebreid gamma PVC vloeren bieden wij de juiste oplossingen voor nagenoeg alle type interieurs. Onze adviseurs hebben daarom geen moeite om hun ontwerpen aan te passen aan de doelgroepen en productgroepen in kwestie. Het verkoopgebied van bijvoorbeeld een modemerk gericht op tieners, wordt doorgaans gekenmerkt door een spraakmakend ontwerp, in het oog vallende verlichting, sterke kleuren en originele structuren. Een winkel die meer bedoeld is voor klanten in de duurdere prijsklasse, of die zich richten op families zullen anderzijds geneigd zijn te kiezen voor meer traditionele ontwerpen, aangezien de winkel er naar streeft een impressie van kwaliteit, integriteit en stabiliteit te creƫren.

Kortom. Tijd is geld. De koopwaar moet getoond worden en niet ergens in opslagruimten verborgen worden. In het ideale geval moeten winkels snel en vlot gerenoveerd worden. En het is des te belangrijker, dat de gekozen PVC vloerbedekking snel en gemakkelijk te installeren zijn.

De PVC Vloeren Specialist te Budel-Schoot is een van de grootste en best gekende specialist op het gebied van PVC vloeren. Wij staan u graag bij met het visuele verwezenlijken van het inrichtingsconcept van uw winkel, bij elke fase van het proces. Neem gewoonweg contact op met onze adviseurs.

Tino Stevens h/o De PVC Vloeren Specialist