«

»

Dec
23

Tevreden klanten op: De PVC Vloeren Specialist!

Tevreden klanten op: De PVC Vloeren Specialist!

Sinds de opening van onze webwinkel in PVC vloeren hebben wij reeds veel positieve reacties van onze klanten mogen ontvangen, hieronder enkele reacties:

Ivo:
Jeetje wat snel geregeld allemaal! Binnen 48 uur onze Losleg PVC Vloer geleverd! En zeer verzorgd verpakt met een gebruiksvriendelijke handleiding voor de installatie van de vloerdelen.

Patrick:
Ik ben dol gelukkig met mijn nieuwe Magnetische PVC vloer! Ik heb een mooie vloer gekocht incl. onderfolie voor een super scherpe prijs, eerlijk deze is nergens anders te koop voor deze prijs. Helemaal top! Ik hou deze webshop in de gaten!

vloeren van PVC

Vinyl - PVC Vloeren

Rian:
Een super webshop Goede service, snelle levering van onze PVC vloer en super degelijk verpakt, mijn broer heeft binnenkort ook een nieuwe vloer nodig en deze PVC Click vloer wordt zeker weer hier besteld. Het was de eerste keer dat ik via een webwinkel iets bestelde en het is zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben super tevreden over de service van dit bedrijf.

Gerty:
Te Gek, eerst naar de showroom van ‘De PVC Vloeren Specialist’geweest. Wat een keuze, wij zijn op verschillende plaatsen geweest maar zoveel keuze nog nooit gezien. Wij hebben ons oog laten vallen op een Zelfklevende PVC vloer, ook wel Doe-Het-Zelf vloer genoemd, de prijs fantastisch, de verkoopmedewerkers doen hier nog eens echt zijn best voor de klant. Direct meegenomen, en zelf gelegd een geweldige nieuwe vloer als resultaat, mijn complimenten aan: De PVC Vloeren Specialist.