«

»

Nov
14

VINYL – PVC Traprenovatie: Betaalbaar binnen 1 dag een nieuwe trap!

VINYL – PVC Traprenovatie:

Een traprenovatie– reparatie- of het renoveren van een trap wordt vaak over het hoofd gezien of gedeeltelijk toegepast. Een trap bepaalt in belangrijke mate het uiteindelijke resultaat van het vloerenplan binnen een interieur. Een traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap er in 1 dag totaal anders uitziet en aansluit bij uw vloer.

Als u zou kiezen voor hout op uw trap of trappen dan wordt dit een erg kostbare zaak. Als ik een kostenberaming zou moeten neerzetten lopen deze uiteen van € 1950.00 tot en met € 4750.00.

Trap renoveren - repareren!

Een nieuwe (PVC) trap in 1 dag!

Om uw trap aan te laten sluiten bij uw vloer worden er PVC stroken (vloerdelen) van uw bestaande of nieuw te leggen vloer op uw trap gemonteerd. U begrijpt het al, met recht oog voor detail en nog betaalbaar ook.

De stijl bepaald u natuurlijk zelf, of u nu kiest voor klassiek, modern, of eigentijds. Elke trap is maatwerk en een goed advies is dan ook ontzettend belangrijk.

Een trap met een vinylstrook ook wel pvc stook genoemd heeft u al va. € 800.00
(vraag hierbij naar de specificaties en onze voorwaarden)

Heeft u een bepaalde voorkeur of wens, wilt u meer weten over het renoveren van uw trap neem dan even contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom te Budel-Schoot!

T. 0495 491399 – De PVC Vloeren Specialist