»

Mar
15

Vinyl/PVC vloer voor in de badkamer

Vinyl/PVC vloer voor in de badkamer

Een Vinyl/PVC vloer is natuurlijk geschikt voor in de badkamer vanwege de goede waterresistentie wanneer de vloer goed afgesloten gelegd wordt. Andere voordelen zijn onder meer dat vinyl goed bestand is tegen vochtige lucht in de badkamer en bijvoorbeeld het spetteren van kranen of een bad. Let er wel op dat u speciaal vinyl aanschaft met een anti-slip laag voor in de badkamer.

badkamer vloer vinyl

badkamer vloer vinyl

Weinig onderhoud:
In heel uw huis is er soms wel eens sprake van knoeien van water, en hoe meer mensen een huishouden telt, hoe vaker er water of een andere vloeistof op de grond komt, zeker in het geval van kinderen. Vinyl vloerbekleding is dan ook een uitstekende optie in dit geval. Het is bestand tegen vlekken en is sterk en duurzaam genoeg om zwaar gebruik aan te kunnen.

De verschillende soorten Vinyl/PVC vloeren variƫren behoorlijk in prijs, waarbij over het algemeen geldt dat hoe dikker het PVC of Vinyl, hoe hoger de prijs, maar des te beter is ook de kwaliteit.

Vaak wordt een Vinyl/PVC vloer in uw huis als modern gezien, maar ook zijn er enorm veel klassieke Vinylstroken en Vinyltegels voor gebruik in uw huis beschikbaar. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.