«

»

Apr
16

Vinyl vloeren – Milieuvriendelijke vloeren?

Vinyl vloeren – milieuvriendelijke vloeren?

In deze tijd kunt u ook niet anders als milieubewust denken. Wij hechten allemaal waarde aan de toekomst van onze planeet en daarbij is recycling erg belangrijk geworden.

Onze totale collectie Vinyl vloeren is gemaakt van spuitgegoten uit 100% zuivere recyclebaar Vinyl, die een veelzijdige, stijlvolle en concurrerende flexibele vloer is voor commerciële, industriële en huishoudelijke toepassingen.

Anders gezegd:

Onze Vinyl vloeren zijn milieuvriendelijk, u draagt de natuur een warm hart toe, met een vloer voor nu en in de toekomst.

De Vinyl Vloeren Specialist denkt aan het milieu:

  • Na het gebruik 100% recyclebaar
  • Geen zware metalen gebruikt bij productie
  • Bijna geen restafval bij productie
  • Geen onnodige transporten (alleen lokale grondstoffen)
  • De keuze als u ook milieubewust bent:

Kunststof vloeren van De PVC Vloeren Specialist!

De PVC Vloeren Specialist verkoopt in zijn winkel en online een uniek product, namelijk kunststof vloeren. Deze vloer bestaat net als laminaat uit stroken. Maar onze kunststof vloeren hebben de voordelige eigenschap dat deze slechts 2mm dik zijn. Hierdoor zijn onze stroken gemakkelijk te snijden of zelfs te knippen. Dankzij de verschillende dessins kunnen wij iedereen voorzien van een geweldige nieuwe vloer.

Op onze site kunt u natuurlijk een gratis kleurstaal aanvragen en/of deze direct online bestellen. In veel gevallen hebben wij uw nieuwe vloer op voorraad. Uiteraard kiest u zelf een afleverdag of komt uw vloer afhalen in ons magazijn.

Ga direct naar de webwinkel van: www.depvcvloerenspecialist.nl