«

»

Sep
02

Vinyl Vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn duurzame kunststof vloeren!

Vinyl Vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn duurzame kunststof vloeren!

Vinyl Vloeren zijn een soort kunststof vloeren die veel mensen gebruiken in hun huizen. Het heeft een strakke, moderne uitstraling en is populair geworden door de kosten-effectiviteit en duurzaamheid.Vloeren zoals hout en marmer zijn gemaakt van natuurlijke materialen, maar PVC-vloeren zijn gemaakt van synthetische plastic genaamd Polyvinylchloride.De installatie is eenvoudiger als andere commerciƫle vloeren bijvoorbeeld als het gaat om tegels.

Vinyl Vloeren zijn betaalbaar, waterbestendig en zeer duurzaam. Door haar synthetische aard, zijn Vinyl Vloeren ook meer klantgericht dan andere vloeren.

vinyl vloer

Vinyl (PVC) vloeren kloppen aan de deur!

In tegenstelling tot sommige natuurlijke vloeren, zijn vele gemeenschappelijke reinigings opties niet aanbevolen voor Vinyl vloeren. Wax, niet gebruiken want dat kan de oppervlakte beschadigen. Gewoon eenvoudig met stofzuiger en dweil.

De PVC Vloeren Specialist is een bedrijf dat actief is in de vloerenbranche. Dat komt omdat onze vloeren vele voordelen hebben, bijvoorbeeld de geringe dikte. Doordat Vinyl vloeren slechts 2 mm dik zijn, kunnen de vloeren eenvoudig verwerkt worden. Dat maakt een Vinyl vloer een uniek en gewild concept. U koopt een Vinyl vloer in onze winkel of online in onze webwinkel. Bij ons heeft u de ruimste keuze uit diverse merken en talloze dessins.

Vanzelfsprekend kunt u op onze website gratis stalen aanvragen of direct een vloer bestellen. De meeste vloeren leveren wij direct uit voorraad, u kiest zelf de leverdag.

De PVC Vloeren Specialist denkt graag met u mee:

“Uw inspiratie vertalen wij naar een unieke creatie”