«

»

Jun
14

Woonstijlen en hun bijpassende (PVC) vloeren!

Woonstijlen en hun bijpassende (PVC) vloeren!

Bij het (opnieuw) inrichten van ons huis draait alles om de vraag welke stijl we willen doorvoeren; dit is dan ook het belangrijkste uitgangspunt bij het vormgeven van een interieur. Hoewel tegenwoordig vrijwel alles mogelijk is – we mixen klassiek met kitsch en modern design met vintage – blijft een solide basis essentieel. Een mooie, functionele vloer waar je niet te snel op uitgekeken raakt en die tegen een stootje kan. Een muur in een kleur en/of met een motief dat onze stijl onderstreept. Maar wat is nu precies onze stijl? Wij hebben daarvoor een aantal opvallende interieurstijlen op een rijtje gezet.

sfeer impressie vinyl vloerbedekking!

Vinyl vloeren zijn niet meer te stuiten!

Het klassieke interieur:

Het klassieke interieur wordt gekenmerkt door warme tinten, natuurlijke materialen en klassieke vormen en patronen. Dat klassiek woen oudbollig is, is een absolute misvatting! Ook dit interieur is aan trends onderhevig. Een donkere houten vloer wordt door velen gezien als het toonbeeld van warm klassiek. Verrassend is dat we nu hetzelfde effect kunnen creƫren met zelfklevende kunststofvloeren in houtdessin.

Daarnaast kennen wij het modern industriƫle interieur, het trendy interieur en het retro interieur waarbij voor al deze woonstijlen PVC vloeren in aanmerking komen van klassiek tot aan abstract vormgegeven vloerdelen in hout en tegelmotief.

Info: www.depvcvloerenspecialist.nl

Showroom: Stevero Design Vloeren – Grootschoterweg 101 – 6023AP Budel-Schoot – T. 0495 491399