«

»

Mar
19

Allure Locking Vinyl/PVC vloerdelen

“De PVC Vloeren Specialist” introduceert duurzame elastische vloeren met uniek clicksysteem!

De PVC Vloeren Specialist speelt flexibel in op de vraag en het aanbod in de markt. Daarom vestigen we graag de aandacht op een unieke nieuwe productgroep binnen ons assortiment: Vinyl/PVC vloerdelen van Pure Allure Locking. Bij ons kunt u kennis maken met de uitbreiding van acht nieuwe decoren, waarmee de collectie op 20 decoren uitkomt. Kortom; een gevarieerde collectie prachtige vloeren met vele voordelen!

Het assortiment van Pure Allure Locking:

Pure Allure Locking is een uniek programma elastische vloeren met een uniek clicksysteem en gegarandeerd duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Pure Allure Locking wordt gemaakt uit pure, originele grondstoffen, maar is zelf uiteraard wel verantwoord recyclebaar. De gevarieerde collectie bevat stuk voor stuk sfeervolle, comfortabele vloeren die er levensecht uitzien als een houten vloer. De 2-strooks vloeren en de acht nieuwe decoren uit het assortiment hebben een synchroonstructuur, de andere tien breedstroken zijn voorzien van een natuurgetrouwe geborstelde structuur.

Geschikt voor particulier en commercieel gebruik:

Pure Allure Locking is uitermate indrukbestendig en heeft een hoge kras- en slijtvastheid waardoor de Vinyl/PVC stroken ook geschikt zijn voor commercieel gebruik. Het voldoet aan gebruikersklasse 33/42, waarmee het een perfecte vloeroplossing is voor bijna alle projecten.Deze nieuwe Vinyl/PVC vloeren hebben een aantrekkelijke prijs/-kwaliteit verhouding waarbij u als consument profiteert!

Allure Locking is de bekijken bij: “De PVC Vloeren Specialist”     www.depvcvloerenspecialist.nl