«

»

Mar
18

Goedkope Vinyl Vloeren

Goedkope Vinyl Vloeren bij “De PVC Vloeren Specialist” 

De PVC vloeren specialist is dé speciaalzaak in Vinyl vloeren, deze zijn ‘goedkoop’ dus zeker niet te duur in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Zo is er eenvoudig een verdeling te maken in: Vinyl Click Vloeren, Vinyl Losleg Vloeren en de Vinyl Vloeren die verlijmd dienen te worden. Alle Collecties zijn te verkrijgen in hout en steen motief.

Onze Vinyl vloeren zijn uitermate geschikt voor: woningen, bedrijven, garages etc. Kortom overal waar u een duurzame vloer nodig acht. Onze Vinyl vloeren zijn hard, krasvast, bestand tegen olie, petroleum, vet, anti-vries en de meeste chemische producten, niet voor niets geven wij 15 jaar garantie op onze vloeren.

Onze totale collectie Vinyl vloeren is gemaakt van spuitgegoten uit 100% zuivere recyclebaar PVC, die een veelzijdige, stijlvolle en concurrerende flexibele vloer is voor commerciële, industriële en huishoudelijke toepassingen.

Graag helpen wij u met een nieuwe vloer waarmee u een groot aantal jaren tevreden moet zijn, en natuurlijk met prijsgarantie!

Voor Goedkope Vinyl Vloeren, Betaalbare Vinyl Vloeren, Voordelige Vinyl Vloeren, concurrerende Vinyl Vloeren – Kortom altijd de gunstige prijzen gezien de verhouding tussen de prijs en kwaliteit!

Drempels zijn er om weggenomen te worden begin bij het begin en stel u vraag direct aan ons!

Klantvriendelijkheid – Service – Het leggen – installeren van onze vloeren zijn allemaal kreten die wij zouden kunnen roepen maar die u moet ondervinden! Ontdek het zelf, bel nu – kom naar onze showroom – of maak een afspraak en beslis dan of wij uw partner zijn voor uw nieuwe vloer!

www.depvcvloerenspecialist.nl      “Uw inspiratie vertalen wij naar een unieke creatie”