«

»

Apr
07

Vinyl – PVC vloeren!

Vinyl – PVC vloeren komen steeds meer in trek!

Nu nog redelijk onbekend in vloerenland en dan bedoelen wij in de privesector. PVC is een soort vinyl, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. De vloeren die redelijk nieuw te noemen zijn in de privesector komen uit de projectwereld, waar het al jaren de keuze is voor vele gebouwen waar veel mensen komen, de vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur. Deze voorwaarden legden de basis dat het nu de vloerkeuze is voor vele particuliere woningen etc. Ook de prijs is vriendelijk te noemen, zeker in verhouding tot gewoon Vinyl of een andere vergelijkbare vloer. U krijgt zoveel meer, voor weinig meer geld dat een overweging op zijn minst aan de orde moet zijn.

Er zijn veel verschillende soorten Vinyl vloeren. Er worden behoorlijk strenge eisen gesteld aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig zijn. Deze eisen zijn op zijn plaats, ook bij marmoleum is dit het geval. U als consument weet vaak niet wat er mogelijk is met Vinyl, of u kent Vinyl vloeren helemaal nog niet, daarom brengen wij daar graag verandering in. Wij zien graag dat u zich er via ons in verdiept, en natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen omtrendt onze specialiteit.

Vloerverwarming is voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer.

De Vinyl vloer heeft ongekende mogelijkheden, de prijs is vriendelijk, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur.

Kijk zelf eens hoe mooi levensechte imitaties van kunststof kunnen zijn, en wat voor resultaten dit opleverd. Denk ook eens aan bijvoorbeeld een ‘logo’ in de vloer, specifieke patronen kunnen worden uitgesneden enz. Vinyl vloeren zijn niet alleen in onze ogen maar ook in die van vele mensen die u voorgingen de vloeren voor nu en in de nabije toekomst.

www.depvcvloerenspecialist.nl     kijk en vergelijk want….. U vindt het bij ons!